Home Vijesti HAK: Zbog prometne na obilaznici kilometarska kolona

HAK: Zbog prometne na obilaznici kilometarska kolona

PODIJELITE

9:05 Situacija se smirila, nema zastoja u prometu. Policija javlja da je kod Kosnice došlo do lančanog sudara u kojemu su sudjelovala četiri automobila

>> Lančani sudar kod Kosnice: Sudarila se četiri automobila

***********************************************

8:44 Pojačan je promet i zastoji su i kolone na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Zagreb zapad u smjeru Bregane.

Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Popovec prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 3 km.

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

***********************************************

8:20 Pojačan je promet i zastoji su i kolone na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Zagreb zapad u smjeru Bregane.

Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Popovec prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 5 km.

***********************************************

8:12 Pojačan je promet i zastoji su i kolone na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Zagreb zapad u smjeru Bregane.

Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Popovec prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 7 km.

***********************************************

7:49 Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Popovec prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 7 km.

***********************************************

7:15 Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb istok i Kosnica u smjeru Bregane kolona je oko 2 km, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Sesvete prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 3 km, javlja HAK.