Home Izdvojeno Gradski vijećnici sutra će raspravljati o proračunu za 2018. godinu

Gradski vijećnici sutra će raspravljati o proračunu za 2018. godinu

PODIJELITE

Na petoj sjednici Gradskog vijeća Grada Velike Gorice sutra će se naći 19 točaka Dnevnoga reda. Vijećnici će raspravljati o radu gradonačelnika Grada Velike Gorice od siječnja do lipnja ove godine, o izvršenju proračuna za ovu godinu te o proračunu za 2018. s projekcijama za 2019. i 2020. godinu.

Pred vijećnicima će se naći i prijedlozi programa gradnje, održavanja i uređenja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice u 2018. godini, zatim programi javnih potreba u sportu, školstvu, tehničkoj kulturi, u socijalnoj skrbi i zdravstvu, u predškolskom odgoju i obrazovanju, zatim program javnih potreba za djecu, program djelovanja za mlade, program javnih potreba u kulturi.

Vijećnici će trebat raspraviti i o davanju jamstva za ispunjenje obveza kreditnog zaduženja trgovačkog društva VG Vodoopskrba d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Velika Gorica te o prijedlogu Zaključka o davanju mišljenja na Konačni nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine, a bit će govora i o učestalim nestancima električne energije u dijelu Turopolja.

Sjednica Gradskog vijeća počinje u 9 sati, a sve točke Dnevnoga reda možete pronaći ovdje.