Home Izdvojeno Gorički SDP ima novog predsjednika

Gorički SDP ima novog predsjednika

PODIJELITE
foto: Damir Šimunić/Facebook

Jučer je izabran novi predsjednik goričke podružnice SDP-a. U novom mandatu ovu će stranku u Velikoj Gorici voditi Ozren Robić. Dosadašnji predsjednik stranke, Damir Šimunić, izabran je za potpredsjednika uz Zorana Ostovića. Novo vodstvo stranke izabrali su delegati na jučerašnjoj izvještajno-izbornoj konvenciji Gradskog odbora SDP-a Velika Gorica.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik je izvijestio članove da su primarni razlozi njegove kandidature spremnost za provedbu konsolidacije gradske organizacije koja će građanima Velike Gorice ponuditi kvalitetna rješenja za probleme s kojima se građani svakodnevno susreću. Kako sam naglašava „Umjetnost političkog djelovanja se sastoji od prepoznavanja potreba birača. Birači ne rješavaju probleme, već biraju one koji će ih riješiti.“ Ujedno je svjestan da se radi o velikom izazovu, međutim vjeruje u snagu i zajedništvo SDP-a.

– Od Vas očekujem puno, od sebe najviše i duboko osjećam da je došlo vrijeme da se socijaldemokratske vrijednosti, korak po korak, vrate u Veliku Goricu – rekao je novoizabrani predsjednik goričkog SDP-a.– Ozren Robić je jedan od najiskusnijih i najaktivnijih članova koji će svojim znanjem i iskustvom dati jedan novi zamah stranci u ostvarivanju programskih ciljeva. Čestitam i novoizabranim članovima Predsjedništva i Gradskog odbora! – rekao je Damir Šimunić, dosadašnji predsjednik, a sada potpredsjednik goričkog SDP-a.Za članove Predsjedništva Gradskog odbora izabrani su Katarina Šeravić, Mirjana Mataušić-Pišl, Stjepan Žugaj, Darko Stanilović, Tonči Luketa i Aleksandar Drljača. Na unutarstranačkim izborima, izabrano je i 18 članova Gradskog odbora SDP-a Velike Gorice.