Home Izdvojeno U goričko kino stižu filmovi “Čudo” i “Tatica se vratio za Božić”

U goričko kino stižu filmovi “Čudo” i “Tatica se vratio za Božić”

Svakog četvrtka mijenja se repertoar Kina Gorica. Još samo danas pogledajte filmove "Predgrađe" te "Coco i velika tajna".

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Nakon što ste prošli tjedan u Kinu Gorica mogli pogledati čak pet filmova, još samo danas su na rasporedu filmovi “Predgrađe” te “Coco i velika tajna”. Već sutra repertoar se mijenja pa pogledati možete dugo najavljivane filmove “Čudo” i “Tatica se vratio za Božić”.

“Čudo” je drama koju je u trajanju od 113 minuta režirao Stephen Chbosky, a glavne uloge tumače Julia Roberts, Owen Wilson i Jacob Tremblay. – Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, subotu, ponedjeljak i srijedu u 18 sati.

“Tatica se vratio za Božić” je komedija koju je u trajanju od 100 minuta režirao Sean Anders, a glavne uloge tumače Will Ferrell, Linda Cardellini, Mark Wahlberg i Mel Gibson. – Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće – primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u subotu, ponedjeljak i srijedu u 20 sati.