Home Izdvojeno Gorički klub mladih traži volontere za školske instrukcije

Gorički klub mladih traži volontere za školske instrukcije

Od ponedjeljka ponovno otvaraju svoja vrata

PODIJELITE

Gorički klub mladih od idućeg tjedna ponovno otvara svoja vrata i službeno započinje novu sezonu! U pripremi i ove godine imaju mnogo zanimljivih događaja i radionica, ali i nešto za knjigoljupce.

“I ove godine smo s vama svakog radnog dana od 17 do 21 sat i nastavljamo sa svim aktivnostima. Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu ili sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine.”, objašnjavaju iz kluba mladih.

Povodom otvaranja nove sezone Gorički klub mladih traži nove volontere. “Volonteri su nam potrebni radi besplatnih instrukcija koje se provode u GKM-u već niz godina, stoga bi bilo i poželjno da budući volonteri posjeduju iskustva u radu s ljudima, imaju želju za prenošenjem svog znanja, imaju slobodnog vremena i da su strpljivi.”, dodaju.

Trenutno su im potrebni volonteri za hrvatski i engleski jezik, matematiku te fiziku. Ako se nalazite u ovom opisu, obavezno im se javite na našu email adresu : gorickiklubmladih@gmail.com. Zauzvrat nude upis sati u volontersku knjižicu, mogućnost sudjelovanja u našim radionicama, i druženje s uvijek zabavnom GKM ekipom.

Više o budućim događajima, radionicama i aktivnostima možete saznati na njihovim društvenim mrežama gdje nam se možete i obratiti.