Home Izdvojeno Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata, prva aktivnost je Escape room

Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata, prva aktivnost je Escape room

Evo kako možete prijaviti ekipe

PODIJELITE

Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata! I ove godine su s nama svakog radnog dana od 17 do 21 sat i nastavljaju sa svim aktivnostima. Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu, sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine.

Nastavljaju i s održavanjem instrukcija, a s djelovanjem će uskoro nastaviti i Debatni klub Grad Velika Gorica. Pripremaju i brojne radionice uživo i u online obliku, a prva stvar na kojoj možete sudjelovati je Escape room koji organiziraju u sklopu Dana europske baštine.

Kroz igru i zabavu sudionici escape rooma pokazat će svoje poznavanje povijesti Turopolja i Turopoljaca koji su dali značajan doprinos hrvatskom društvu ili samo svojoj zajednici.

Escape room će se održati ove subote, 2. listopada od 10 do 20 sati u dva stoljeća staroj drvenoj kuriji Modić-Bedeković u Donjoj Lomnici, a za sudjelovanje je potrebna prijava ekipa. Ekipe od maksimalno šestero članova možete prijaviti na na gorickiklubmladih@gmail.com.

Više o događajima, radionicama i aktivnostima uvijek možete saznati na njihovim društvenim mrežama gdje im se možete i obratiti s pitanjima.