Home Izdvojeno GKM poziva na humanitarni kulinarski pub kviz na otvorenom

GKM poziva na humanitarni kulinarski pub kviz na otvorenom

Dođite na 5. Chill & Grill, uživajte u odličnoj atmosferi i pokažite svoje znanje

PODIJELITE

Ove subote se u Etno selu Novo Čiče održava već peti po redu Chill & Grill Goričkog kluba mladih u suradnji s KUD-om Čiče. Uz roštiljanje, natjecanje u izradi najbolje gibanice, nastupe i izložbu, Gorički klub mladih priprema i kulinarski pub kviz za one koji znaju sve o hrani.

“Jeste li ikada čuli za tjesteninu “al dente”? Što uistinu znače kulinarski pojmovi poput bain-marie, confit, chiffonade i mnogi drugi? Ako redovito pratite emisiju Masterchef i mislite da znate sve tajne kulinarstva, te ako vas prijatelji smatraju ekspertima u kritiziranju hrane, onda je ovaj kulinarski kviz upravo za vas!”, govore iz Kluba mladih.

Roštiljanje kreće od 14 sati, a humanitarni kulinarski kviz će se održati s početkom u 16 sati. Kviz je i humanitarnog karaktera tako da će biti uključene kotizacije za malog Nou Kokanovića iz Kuča. Prijaviti se možete na gorickiklubmladih@gmail.com s imenom ekipe i brojem članova. Ekipe mogu imati minimalno 3, a maksimalno 5 sudionika. Kotizacija će iznositi 2 eura po sudioniku.