Home Izdvojeno GKM Okupili djecu i mlade u umjetničkim aktivnostima na otvorenom

GKM Okupili djecu i mlade u umjetničkim aktivnostima na otvorenom

Gorički klub mladih je povodom svjetskog dana umjetnosti postavio nekoliko štandova na kojima se mogu okušati djeca, ali i odrasli, a pridružiti im se možete do 18 sati

PODIJELITE

Povodom svjetskog dana umjetnosti, mladi iz Goričkog kluba mladih postavili su nekoliko štandova u parku dr. Franje Tuđmana na kojima su posložene svakakve aktivnosti – od slikanja vodenim bojama i pastelama, izrađivanja i ukrašavanja čestitki do isprobavanja malih elektroničkih instrumenata.

Kako nam govori voditeljica Goričkog kluba mladih, Sara Kajgana Raga, odaziv je odličan: “Puno je djece stiglo, a posebno su oduševljeni roditelji koji se nadaju da će se ovakve aktivnosti ponoviti“.

Osim za djecu, postoje i aktivnosti za odrasle, a to su antistres bojanke koje mogu bojati čak i u kafićima dok su djeca za stolom i bave se svojim aktivnostima. “Poznato je da bojanje opušta mozak, stoga pozivamo sve da sudjeluju u glazbenim i slikarskim umjetnostima i prošire svoj kreativni svijet.”, govore iz Goričkog kluba mladih.

Pripremili su i dva velika platna na kojima možete ostaviti otisak svoje ruke, koja ćemo zatim objesiti u klubu i tako uvesti malo šarenila u prostorije.