Home Izdvojeno FOTO Završio 7.Alpas cup, Split odnio pobjedu

FOTO Završio 7.Alpas cup, Split odnio pobjedu

PODIJELITE

Danas se na Sportsko-rekreacijskom centru Kurilovec održala završnica međunarodnog turnira ‘Alpas cup’. Nakon što je 40 ekipa odigralo svoje utakmice na četiri terena, najboljima se ipak pokazala ekipa RNK Splita. Drugi su bili FK Željezničar, a treća ekipa HNK Rijeka.
– S obzirom da smo došli ovdje prvi put na turnir, presretan sam i zadovoljan, čestitam svoj djeci, stvarno su zaslužili ovo. Iskreno sam oduševljen svojom ekipom, bili su toliko umorni ali su smogli snage do kraja i odigrali borbeno i pošteno. – rekao nam je Ivan Čubreković, trener RNK Split.

Alpas cup Kurilovec 2016

Osim oduševljenja trenera pobjedničke ekipe, oduševljeni su bili igrači. Svaki od njih dao je sve od sebe.
– Moja pozicija je napadač, zabio sam dva gola. Bilo je teško u finalu ali dobro smo sve prošli, ovo mi je bila najteža utakmica. –  izjavio je jedan od igrača, Antonio Odžak.

Alpas cup Kurilovec 2016-22

Organizacija međunarodnog natjecanja oduzima mnogo vremena i posla. Organizatori događaja bili su NK Udarnik.
– Jako smo sretni i zahvaljujemo svim volonterima i prijateljima Udarnika koji su nas podržali. Posebno zahvaljujem bivšem direktoru Kluba Vladi Stepaniću koji nam je puno pomogao. Pogodilo nas je lijepo vrijeme i to je isto bila sreća. Kada vidim djecu i roditelje koji iz Kurilovca odlaze s osmjehom na licu, više smo nego zadovoljni. S pripremama za idući kup ubrzo ponovno počinjemo. – rekao nam je Filip Gabelica, predsjednik NK Udarnika.

Alpas cup Kurilovec 2016-11

Najbolji na turiru osvojili su pehare, medalje i lopte. Čestitamo!

[print_gllr id=50725]