Home Izdvojeno FOTO Spektakl borilačkih sportova

FOTO Spektakl borilačkih sportova

PODIJELITE

U Parku dr. Franje Tuđmana sinoć su na 4. Noći borilačkih sportova svoje sportove predstavili članovi Judo kluba Pinky, Karate kluba Velika Gorica, Karate kluba Centar, Taekwondo kluba Velika Gorica, Boksačkog kluba Velika Gorica, zatim Hrvačkog kluba Turopoljac, a premijerno su nastupili i Judo klub Kokica iz Novog Čiča.

-Ponosam sam što se okupio veliki broj publike. Smatarm da ovi borilački klubovi itekako zaslužuju ovakvu pozornost jer postižu sjajne rezultate već godinama na domaćim i međunarodnim natjecanjima i prezentiraju Grad Veliku Goricu u pravom svjetlu. –rekao je predsjednik Organizacijskog odobora Noći borilačkih sportova i zamjenik gradonačelnika, Ervin Kolarec.Noć borilačkih sportova - 2016 (160)Pred domaću publiku izašao je i Ivica Bačurin. Protivnik u ringu bio mu je nekadašnji prvak Srbije, Sejfula Beriša. Nakon prvih izmjena udaraca, vidjelo se da Beriša nije u najboljoj formi pa je Bačurin preuzeo inicijativu te je sudac nakon tri odbrojavanja prekinuo meč.

Ivica Bačurin imat će radno ljeto jer želi biti spreman za jesen u slučaju da stigne poziv za neki novi meč.

-Kako sad stvari stoje, postoji dobra šansa da bi u desetom mjesecu radio meč za WBC-ov sveslavenski pojas. To je opasan pojas jer su tu zemlje poput Rusije, Ukrajine, Kazahstana, Gruzije.  Nadam se dobrom pozivu za meč i neku titulu. Fokusirat ću se za listopad, to će mi možda biti velika prekretnica u životu, tu ću dobiti vrhunskog protivnika.–rekao nam je Bačurin.

U slučaju pobjede, čemu se Bačurin nada, mogao bi sa 77. mjesta, na kojem je trenutno, ući među 30 najboljih na svijetu.

Manifestacija Noć borilačkih sportova završila je velikim vatrometom.

Foto: Zlatko Srbelj, Miroslav Maršan, Mario Žilec

[print_gllr id=49930]