Home FOTO VIJEST FOTO Područna škola Mičevec svečano proslavila 70. rođendan

FOTO Područna škola Mičevec svečano proslavila 70. rođendan

"Ništa nikada neće moći zamijeniti učitelja. Jedan dobar učitelj vrijedi više nego sva tehnologija ovog svijeta"

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Veselo je bilo jučer u Područnoj školi Mičevec u kojoj se održalo posebno slavlje. Obilježili su školskom priredbom velikih 70. godina rada! Zrinka Šućur, ravnateljica Osnovne škole Velika Mlaka ističe ponos te da su vrlo radosni što škola i dalje radi: “Svjedoci smo toga da se i veće škole zatvaraju, a ovdje djece ima i samo neka se tako i nastavi da proslavimo još puno, puno rođendana.”

Učenici su za proslavu rođendana škole pripremili priredbu i zaradili veliki pljesak okupljenih nastavnika i roditelja. Marija Janković, učiteljica razredne nastave pohvalila je učenike koji su se odlično snašli, a posebno je pohvalila hrabre učenike koji su po prvi puta nastupali. Andreja Ceković, učiteljica trećeg razreda ispričala nam je da je program bio bogat pun plesa, pjesme i igrokaza te da su učenici svu tremu prebrodili uz pomoć pljeska publike.

Uz nastupe djece se održala i izložba fotografija bivših učenika škole kako bi se napravio presjek tko je sve u ovih 70 godina prošao ovom školom. Sve ovo samo je dokaz kako je posao nastavnika nešto što će uvijek biti potrebno u našem društvu, a s time se slaže i ravnateljica Šućur: “Svjedoci smo toga da tehnologija prodire u sve pore društva, ali mislim da ćemo se složiti da ništa nikada neće moći zamijeniti učitelja. Jedan dobar učitelj vrijedi više nego sva tehnologija ovog svijeta.”

Ovim putem čestitamo učenicima i čitavom osoblju škole na velikih 70 godina! Kako je bilo na proslavi, pogledajte u nastavku