Home Izdvojeno FOTO Otvoren Hyper Ink, novi tattoo studio u Velikoj Gorici

FOTO Otvoren Hyper Ink, novi tattoo studio u Velikoj Gorici

Vlasnik Filip Petanjek ima petogodišnje iskustvo, a povodom otvorenja je pripremio i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatnu tetovažu!

PODIJELITE

Velika Gorica od danas je bogatija za još jedan tattoo studio. Vlasnik Hyper Ink studija i tattoo majstor Filip Petanjek stiže iz Zagreba, ali kako nam govori, odlučio se za otvaranje studija u Velikoj Gorici gdje je ipak ponuda dosta manja nego u glavnom gradu.

Novi studio smješten je u Podbrežnici, na adresi Đakovačka 5, te nudi ugodan ambijent za sve koji žele ukrasiti svoje tijelo. Filip je inače završio Primijenjenu umjetnost, smjer grafički dizajn u Zaboku i tetoviranjem se bavi pet godina, a iskustvo je do sada stjecao u drugim salonima. “Cijela priča je krenula slučajnim tokom dok sam još bio na fakultetu. Studirao sam održavanje zrakoplova u Velikoj Gorici, ali sam zaključio da možda to nije nešto čime bi se htio baviti. Tadašnja djevojka, a sadašnja supruga, nabavila je henu (kanu) pa sam napravio par crteža. Svidjelo im se pa su me pitali zašto se ne bavim tetoviranjem. Tek tada mi se otvorio novi prozor u novu budućnost.“, govori nam te objašnjava da je morao mnogo istraživati, no pomoglo mu je to što je umjetničke struke.

Što se tiče stilova tetovaži koje Filip radi, objašnjava nam da je otvoren za sve ideje i opcije.

“Pristup po kojem radim je “custom design”, no naravno da tko želi može doći sa skicom. No, više volim da se ne kopira tuđi rad nego da razgovorom dođemo do nečeg sasvim novog. U tetoviranju postoji dosta stilova, a ja sam sebe našao u realizmu, no to nije jedino što radim. Samo nebo je granica, sve što se može nacrtati može se i istetovirati.”, govori nam.

Što se tiče cijena tetoviranja, one ipak ovise o zahtjevnosti tetovaže, veličini i dijelu tijela koji se tetovira te je taj cijeli dio po dogovoru. Više informacija o cijenama možete pronaći na njegovim društvenim mrežama preko kojih se možete javiti, ali i na kojima ćete naći i nagradni natječaj. Upravo povodom otvorenja Filip je pripremio nagradnu igru za dvoje sretnika koji mogu osvojiti besplatnu tetovažu.

Više informacija i za dogovore možete se javiti i na broj telefona 0958950260 pozivom ili porukom.