Home Izdvojeno FOTO Krunoslav Hrvačić predstavio svoj program “Obnovimo naš grad Veliku Goricu”

FOTO Krunoslav Hrvačić predstavio svoj program “Obnovimo naš grad Veliku Goricu”

PODIJELITE
Foto: Branko Blašković Turopolski

U Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica održano je jučer javno predstavljanje pravaškog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice mr. sc. Krunoslava Hrvačića dr. vet. med. Potpisan je i Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore HSP-a i HČSP-a,  Sporazum za Gradonačelnika Velike Gorice, Sporazum za članove Gradskog vijeća kao te Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije.

– Prigodne govore održali su prof. Jozo Radoš – predsjednik HČSP-a podružnice Velika Gorica, Lucijan Maslać – predsjednik HSP-a podružnice “Mladen Amstrong Grof” Velika Gorica, dr.sc. Željko Širanović – predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Zagrebačke županije, te Mirna Sunić Žakman – dopredsjednica HČSP-a. Kao posebni gosti obratili su se i dr. Tomislav Sunić – hrvatski emigrant, profesor, pisac i politolog, te general Željko Glasnović – nezavisni saborski zastupnik za dijasporu. Obojica su dali punu potporu pravaškom savezu i poželjeli im uspjeh na skorim izborima – poručuju iz stranke.

Foto: Branko Blašković Turopolski

Svoj program pod nazivom “Obnovimo naš grad Veliku Goricu” na kraju je predstavio Hrvačić te pod sloganom “Za pravicu” iznio najvažnije točke svoga programa.

– Posebno je istaknuo pitanje poticaja demografskoj obnovi, pitanje zaštite neradne nedjelje na području grada, razvoj poduzetništva i turističkog potencijala, a uz brojne točke programa dotakao se i aktualne teme, gradnje asfaltne baze u Lomnici koju je nazvao nedopustivom jer bi imalo velike i nesagledive štetne posljedice za cijelo Turopolje i velik dio Zagreba – poručuju iz stranke.

Na samom početku svirana je himna “Lijepa naša” te je minutom šutnje odana počast palim hrvatskim braniteljima.