Home Izdvojeno FOTO Humanitarni Božićni koncert u Gradićima

FOTO Humanitarni Božićni koncert u Gradićima

PODIJELITE

KUD Gradići i ove godine organizirao je tradicionalni Božićni koncert u Društvenom domu Gradići. Koncert je bio humanitarnog karaktera, a prikupljeni prilozi su namijenjeni za crkvu svetog Antuna Padovanskog u Gradićima.

gradići božićni koncert folklor (7)

– Ove godine, kao i svake do sada nastupaju svi članovi KUD-a, a prikupljena humanitarna sredstva i dalje ulažemo u crkvu, točnije još uvijek radimo na obnovi crkvenih klupa. Ovime obilježavamo završetak jednog prekrasnog razdoblja. – rekla je Gordana Kovačić , predsjednica KUD-a Gradići.

gradići božićni koncert folklor (10)

Glavna razlika ovogodišnjeg koncerta je bio film pri početku koji je prikazao njihovo veliko putovanje u Čile. Film je izazvao velik pljesak ali i suze radosnice. Koncert se nastavio pjesmom i plesom svih sekcija KUD-a. Vokalni sastav vodila je profesorica Anastazija Komljenović, koja je sa svojim pjevačima iznenadila publiku do sad ne izvedenom pjesmom. Nekima je ovo bio i prvi nastup pa su zato i dobili veliki pljesak.

gradići božićni koncert folklor (14)

Kulturno umjetničko društvo Gradići djeluje od 1979. godine, a danas okuplja oko 120 aktivnih članova. Ponose se svojom gajdaškom sekcijom. Ove godine putovali su u daleki Čile.

[print_gllr id=37820]