Home FOTO VIJEST FOTO Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Svačićevoj

FOTO Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Svačićevoj

Gradonačelnik je poručio kako će nastaviti na radovima u svim dijelovima koji nisu sanirani, kako bi svi građani imali komunalnu strukturu kakvu i zaslužuju

PODIJELITE

Dolaskom proljetnog lijepog vremena intenzitet radova u našem gradu se povećava. Danas je gradonačelnik Ačkar zajedno sa suradnicima bio u obilasku radova u ulici kralja Petra Svačića u GČ Hrvatski Velikani, gdje su nastavljeni radovi u sklopu projekta aglomeracije.

Gradonačelnik je poručio kako će nastaviti na radovima u svim dijelovima koji nisu sanirani, kako bi svi građani imali komunalnu strukturu kakvu i zaslužuju.

– Želim se ispričati ali i zahvaliti svim stanarima GČ Hrvatski Velikani na strpljenju. Svjesni smo da nije bilo nimalo lako i jednostavno živjeti u okolnostima i uvjetima u kojima su bili posljednjih godinu dana kada je gotovo pola kvarta bilo razrovano. Slika ove GČ koju danas vidimo je nešto što su i prije pet godina sigurno priželjkivali. Prije nekoliko tjedana obišli smo Svačićevu i Tomaševićevu koje u projektu aglomeracije nisu bile dovoljno dobro i kvalitetno napravljene, pa je sanacija i popravak istih bio nužan, a što se sada rješava – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Iz vijeća GČ Hrvatski Velikani nastavak radova i sanaciju dočekali su s velikom radošću.

– Nakon godinu dana blata i kiše krenulo se u konačnu sanaciju Svačićeve. Imali smo doista puno pritužbi i upita s obzirom na stanje kakvo je bilo, te se nadamo kako će građani i ovdašnji stanari biti zadovoljni izvedenim radovima. U ovom kvartu su trenutno doista intenzivni radovi te se zaista puno radi – poručili su predstavnici vijeća GČ Hrvatski Velikani.