Home FOTO VIJEST FOTO Uređuje se igralište u Kolarevoj: U pripremi je i postavljanje fitness...

FOTO Uređuje se igralište u Kolarevoj: U pripremi je i postavljanje fitness sprava!

Vrijednost radova iznosi 204.000,00 kuna

PODIJELITE

Jutro je za gradonačelnika i suradnike, ali i predstavnike GČ Braće Radić počelo u znaku obilaska radova. Provjerili su kako teku radovi na košarkaškom igralištu GČ Braće Radić.

Kako doznajemo, uređuje se košarkaško igralište, a u pripremi je i postavljanje fitness sprava.

– Generacije naših Velikogoričana ovdje su igrali košarku i došlo je vrijeme za adaptaciju ovog igrališta. Na 530 kvadratnih metara ćemo napraviti moderno vanjsko igralište sa gumenom podlogom koja je puno zdravija za mišiće. Promijenit ćemo i koševe, te nadograditi sve skupa s fitnessom na otvorenom po uzoru na Tuđmanac – istaknuo je gradonačelnik Ačkar.

Ova GČ dobit će novo sportsko naličje. Vrijednost radova iznosi 204.000,00 kuna. Rok za dovršetak je 30 dana.

– Trenutno smo u fazi radova. Moramo podići rubnjake radi postavljanja nove podloge koja se sastoji od mljevene gume koja se nanosi finišerom i završnog akrilnog premaza u tri sloja. Renovirat ćemo i konstrukcije koševa te zamijeniti table te koševe i mrežice.- otkrio je Dražen Bačurin, pročelnik Upravnog odjela za mjesnu samoupravu.

Stanare ovog kvarta i sve građane ovdje očekuju i popratni sadržaji.

– Ovaj projekt veoma je bitan ne samo za naš kvart već i Veliku Goricu općenito. Ovdje će ići nova gumena podloga. Trudit ćemo se osvježiti ovo igralište i drugim sadržajima poput klupi, nove table i mreža, te stol za stolni tenis. Imamo potencijal da ovo postane jedan veliki sportski kompleks – kazali su iz GČ Braće Radić.