Home Izdvojeno FOTO Gorički vatrogasci brzom intervencijom spasili psa koji je upao u šaht

FOTO Gorički vatrogasci brzom intervencijom spasili psa koji je upao u šaht

Za promjenu, malo dobih vijesti

PODIJELITE

Posao vatrogasca nije jednostavan, a ponekad uključuje i spašavanja. Tako je i bilo jutros kada je su zaprimili dojavu o psu koji je upao u šaht. Vlasnica koja živi u Ulici Ivana Gorana Kovačića objasnila nam je kako svakog dana u kvartu ide u šetnju sa svojim psima. “Ne znam je li taj šaht bio prije otvoren ili nije, ali mi smo išli ujutro u šetnju i pas je samo propao. Ja sam bila u totalnom šoku, nisam znala što da radim pa sam se obratila u Udrugu Dog and Go jer mi kći tamo radi. Ona mi je savjetovala da zovem vatrogasce.”, govori nam vlasnica psa.

Navodi i kako je bila ugodno iznenađena njihovom brzom reakcijom. “Prvo sam mislila kad sam im to rekla da će me ignorirati, no odmah su došli na adresu i to u roku od pet minuta! Izvukli smo Lolu i srećom, sve je dobro, nije bilo nikakvih cijevi i šiljaka i, koliko za sada znamo, nije se povrijedila. Sve smo riješili u roku od 10 minuta, baš sam sretna!”

Dodaje i kako želi javno pohvaliti dobrovoljne vatrogasce Javne postrojbe Velika Gorica jer su reagirali bez ikakvih potpitanja. Pas je izvučen iz šahta i srećom, dobro je.