Home Velikogoričani na djelu VG Legacy u manje od tjedan dana za obitelj s troje djece...

VG Legacy u manje od tjedan dana za obitelj s troje djece prikupio potrepštine

'Trenutak kada nam je srce puklo je četverogodišnjak koji grli pudinge dok stariji braco oduševljeno papa bombone. Nama malo, njima puno'

PODIJELITE
Foto: VG Legacy/Facebook

Iz VG Legacyja, uz brojne humanitarne aktivnosti po kojima su poznati ne samo diljem Velike Gorice, nego i šire, prije manje od tjedan dana pokrenuli su još jednu akcijusa sretnim ishodom.

Podsjećamo, da bi pomogli obitelji sa troje djece, a koja se našla u teškoj životnoj situaciji trebali su odjeću, hranu, higijenske potrepštine. Donacije su se kao što je to i inače praksa mogle predati volonterima po dogovoru javljanjem u inbox.

Građani velikog srca odmah su se nakon objave na Facebooku odazvali, te se popis potrepština na sreću u manje od tjedan dana ispraznio, a vrećice napunile, a zajedništvo i spremnost na pomoć iznova je oduševila volontere VG Legacy ekipe.

Zahvaljujući vašim donacijama namirnica i uplata koje su nam pristigle na račun opremili smo jednu divnu, skromu obitelj sa troje djece najpotrebnijim i olakšali im malo nadolazeći period. Trenutak kada nam je srce puklo je četverogodišnjak koji grli pudinge dok stariji braco oduševljeno papa bombone. Nama malo, njima puno. Nekome jedan puding prođe nezapaženo, a ovom malenom dječaku je bio sreća najveća! Hvala svima na donacijama u kojem god obliku bile. Hvala što nas pratite i pomažete nam širiti dobro i gledati isključivo srcem – poručili su.

Hvala u ime obitelji kojoj smo vaše donacije danas odnijeli, mirno i sretno spavajte, učinili ste dobro djelo!