Home FOTO VIJEST FOTO Dovršeno uređenje društvenog doma u Turopolju

FOTO Dovršeno uređenje društvenog doma u Turopolju

Dom je uz proširenje dobio i fasadu, parkirna mjesta, unutarnje uređenje, videonadzor i kamere, te novu stolariju

PODIJELITE

U Turopolju je ovih dana dovršeno uređenje novog Društvenog doma na radost svih mještana. Primjer je to dobre suradnje lokalne zajednice i Grada, što je istaknuo i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Konačno smo zaokružili cjelinu vatrogasnog doma ovdje u Turopolju, koje je uz proširenje dobilo i fasadu, parkirna mjesta, unutarnje uređenje, videonadzor i kamere, novu stolariju, sve ono što je bilo na popisu prioriteta DVD-a Turopolje i mjesnoga odbora. Završeni su i radovi na nogometnom igralištu, a i Aglomeracija ide svojim tempom – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Nove su prostorije i uređenje s veseljem dočekale brojne udruge koje u Turopolju djeluju. To su Udruga umirovljenika, Belot klub, novoosnovano Društvo žena TUR i DVD Turopolje…

–  Sjedište je to udruga koje djeluju u našem mjestu, kao i vatrogasnog društva. Od ove smo godine bogatiji za još jednu udrugu, Društvo žena TUR, a koja se također smjestila u ovaj društveni dom. Nekoliko dana tjedno dom se koristi za gimnastiku naše djece i mladeži koju smo pokrenuli prošle jeseni, te za fitness za naše sumještanke – otkriva Zoran Smrekar, predsjednik MO Turopolje.

Poseban razlog za veselje ima DVD Turopolje, koji sada imaju funkcionalan dom, no oko doma im manjka parirnih mjesta.

Dugo smo čekali ovaj dan! Želim se svima zahvaliti na realizaciji ovog projekta. Posljednjih pet godina radimo i na vatrogasnom poligonu Turopolje koji također služi za natjecanja, ali i održavanje starih igara novoosnovane Udruge žena TUR. Prekrasno je vidjeti uređen okoliš, iako bi i oko doma trebalo urediti parkirna mjesta, što je svakako naš sljedeći korak – istaknuo je Patrik Čunčić, zapovjednik DVD-a Turopolje.

Galerija fotografija