Home Gospodarstvo FOTO Baupartner u industrijskoj zoni gradi logistički centar od 70 tisuća kvadrata

FOTO Baupartner u industrijskoj zoni gradi logistički centar od 70 tisuća kvadrata

Rok završetka ugovorenih radova je kraj srpnja ove godine

PODIJELITE
Foto: Baupartner

Na području industrijske zone u Velikoj Gorici sve je veći broj investitora i poslovnih centara. Jedna od kompanija koja je započela s gradnjom je i firma Baupartner. Naime, počeli su sa gradnjom najvećeg logističkog centra u Hrvatskoj čija ukupna površina iznosi 70.000,00 m2, a koji će se nalaziti u industrijskoj zoni u Velikoj Gorici.

Rok završetka ugovorenih radova je kraj srpnja ove godine što predstavlja veoma veliki izazov. Kako bi se bolje dočaralo o kolikom se obimu posla radi treba samo spomenuti da je potrebno 1080 kamiona da se proizvodi prevezu, te da je potrebno prevesti preko 250 specijalnih vangabaritnih tereta.”, kažu u Baupartneru.

Ovo je do sada najveći pojedinačni objekt tvrtke. “U proteklih 6 godina investirali smo blizu 10 milijuna eura u proizvodne kapacitete, autodizalice, kamione i uselili smo u moderan prostor upravne zgrade kojim smo konačno našim zaposlenicima napravili kvalitetne uvjete za rad.”, dodaju.

Baupartner ove godine ima povećanje realizacije od 60% u dijelu armiranobetonskih konstrukcija u odnosu na prethodnu godinu te ugovorenih preko 140.000,00 m2 na teritoriji BiH, Hrvatske i Srbije.