Home Najave Dugo ste nezaposleni? Ove radionice bi vam mogle pružiti motivaciju i nove...

Dugo ste nezaposleni? Ove radionice bi vam mogle pružiti motivaciju i nove vještine

Riječ je o besplatnim radionicama za osobe s područja Općine Orle

PODIJELITE

Općina Orle u sklopu projekta “54+ za 29+ – zajedno do posla!” poziva osobe s područja Općine na radionicu za nezaposlene. Osmišljena je kao pomoć pri pronalasku posla. Program sadrži 12 radionica za osposobljavanje ranjivih skupina koji za cilj ima ohrabriti i osnažiti osobe koji su kontinuirano nezaposlene za stjecanje dodatnih vještina i kompetencija.

“Usvajanjem istih biti će konkurentniji na tržištu rada i tako lakše pronaći posao ili se samozaposliti zakoračivši u svijet poduzetništva, otvaranjem obrta ili trgovačkog društva.”

Ciljevi radionica su osnažiti pripadnike ranjivih skupina putem edukativnih radionica i razviti njihovo povjerenje u vlastite sposobnosti, uključiti pripadnike ranjivih skupina u cjeloživotno učenje i obrazovanje odraslih.

Radionicama žele i motivirati dugotrajno nezaposlene pripadnike ranjivih skupina ukazivanjem na njihove sposobnosti i potencijale
Razviti transverzalne vještine kod pripadnika ranjivih skupina. Cilj je i ojačati samopouzdanje i samopoštovanje pripadnika ranjivih skupina, te omogućiti bržu prilagodbu promjenama i zahtjevima tržišta rada polaznike radionica.

Za sudjelovanje su potrebne prijave koje se zaprimaju e-mailom na: josipa.lukac@opcina-orle.hr ili kontakt telefon 091/ 6204 274, a sve informacije o projektu i radionicama možete pronaći na web stranici ovdje.

Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.