Home Izdvojeno Društvo žena Buševec organizira humanitarnu akciju ‘Vratimo Josipi nadu’

Društvo žena Buševec organizira humanitarnu akciju ‘Vratimo Josipi nadu’

Žele joj pomoći u uređenju njezinog novog doma, a evo kako i vi možete doprinijeti...

PODIJELITE

Društvo žena Buševec svake nas godine u više navrata iznenadi svojom nesebičnošću i spremnošću pomoći bližnjima i u potrebi.

Ovoga puta odlučili su se organizirati humanitarku za svoju sumještanku Josipu o kojoj smo prethodno izvještavali. Naime, Josipa je u Buševec doselila kao podstanar, dok njezin novi dom u izdgradnji, također u Buševcu, ne bude dovršen, a kako bi bio prilagođen Josipinim potrebama.

– U godini sv. Josipa, u doba kad svi intenzivno mislimo na Mariju i Josipa, pomozimo našoj Josipi kojoj je teška prometna nesreća oduzela mladost! Josipa je ostala zaglavljena u stražnjem dijelu automobila i osmero vatrogasaca je bilo potrebno da jeiizvuku van. Slomila je dijelove kralježnice te je zbog te ozljede postala neporetna.  Želimo joj pomoći u uređenju njezinog novog doma – poručile su iz Društva žena Buševec.

Evo kako i vi možete pomoći Josipi

 

Kako bi Josipa čim prije dobila krov nad glavom prilagođen njezinim potrebama, možete pomoći i vi, uplatom na račun Društva žena Buševec:

  • IBAN: HR8123600001101317318

– Sva prikljupljena sredstva uložit će se u Josipin novi dom. Dragi Buševčani i svi ljudi dobre volje, pomozite da se u predbožićno doba koje svakome šalje osmijeh, ljubav i vjeru, te da odsjaj toga dođe i do Josipe – istaknule su.