Home Gospodarstvo Domagoj Lovrić kandidat Domovinskog pokreta za župana Zagrebačke županije

Domagoj Lovrić kandidat Domovinskog pokreta za župana Zagrebačke županije

Naglašava važnost županija koje su ključna poveznica gospodarskog i društvenog razvoja gradova i općina

PODIJELITE

Predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Zagrebačke županije, magistar pravnih znanosti Domagoj Lovrić predstavio je u Zaprešiću kandidaturu za župana Zagrebačke županije. Podržali su ga potpredsjednik Sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. Miroslav Škoro, glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina, šef Kluba zastupnika Stjepo Bartulica i saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe.

Lovrić je naglasio važnost županija koje su ključna poveznica gospodarskog i društvenog razvoja gradova i općina. „Već godinama se našom županijom loše upravlja. Podsjećam vas da više od milijardu kuna kojima upravlja županija nije tek palo s neba, već je to vaš novac za koji vrijedno i naporno radite. Svima je više nego jasno da se županijski proračun ponajviše iskorištava za dobrobit pojedinaca, odnosno interesnih skupina iz domene gospodarstva koje su naširoko umrežene s korumpiranim vladajućim političkim elitama.“, rekao je Lovrić.

Kao primjer koruptivne strukture naveo je aktualnu aferu Janaf. „Našim građanima je zasigurno poznato još mnogo, mnogo primjera očitog iskorištavanja, bolje reći pljačkanja, naše županije, naših gradova, naših općina od strane duopola i njihove koruptivne hobotnice. Došli smo pokazati svima vama da bavljenje politikom mora biti odgovorno i časno te da jedino čestiti pojedinci mogu napraviti odmak od pokvarenih struktura.“, rekao je kandidat Domovinskog pokreta za župana Zagrebačke županije.