Home Izdvojeno DOĐI U KAMP Kuliraj uz jezike, šetnje, kuhanje, kazalište, 3D print!

DOĐI U KAMP Kuliraj uz jezike, šetnje, kuhanje, kazalište, 3D print!

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište ovo ljeto organizira kulturno-sportsko-edukativno-zabavni kamp za najmlađe, a kamp je dobra prilika da djeca dožive drugačije ljetne praznike koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednog sasvim novog iskustva.

Ljetni kamp se održava u 2 termina:od 3. – 7. 7. i od 10. – 14. 7. 2023.

KULiraj i ti!

Ljetni kamp KULiram namijenjen je djeci uzrasta 7 – 10 godina, a provodi se tijekom prve polovice srpnja za vrijeme radnih dana od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:00 sati) u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Voditelji programa su naši profesori i pedagozi, a stručni tim Udruge Turko pobrinut će se da se djeca svakodnevno razgibaju, igraju i natječu u sportu na otvorenom. U slučaju lošeg vremena, sportske aktivnosti će se odvijati u obližnjoj sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića.

Djeci su osigurani užina i ručak posluženi u prostorima Učilišta, stručni nadzor i animatori. U mnoštvu kreativnih, edukativnih i sportskih aktivnosti, svako će se dijete zasigurno pronaći i dobro provesti. Kroz igru i na zabavan način, tijekom dana, djeca će upoznati zanimljivosti njemačkog i španjolskog jezika, na kreativnim radionicama ući u svijet oblikovanja gline, likovnog izražavanja i facepaintinga, dok će na znanstvenim radionicama kroz jednostavne pokuse i zanimljive priče upoznat svijet znanosti. Na radionici 3D printa skicirat će i printati male uporabne predmete, a na veseloj radionici kuhanja polaznici kampa će iskušati svoje kulinarske vještine.

U dvorani Učilišta najmlađi će uživati u filmskim projekcijama i kazališnim radionicama primjerenim dobi polaznika, dok će kroz šetnju gradom uz stručno vodstvo, upoznati povijest i kulturnu baštinu našeg kraja.

Prijave za kamp su otvorene  i moguće su ONLINE!