Home Vijesti Dječji vrtić Žirek uključen u projekt obnove, dobit će klupe i stolove

Dječji vrtić Žirek uključen u projekt obnove, dobit će klupe i stolove

Dio je ovo suradnje Vijeća gradske četvrti Hrvatski velikani i Dječjeg vrtića Žirek

PODIJELITE

Prošlog tjedna su predstavnici Vijeća gradske četvrti Hrvatski velikani i ravnateljica Dječjeg vrtića Žirek održali radni sastanak s temom obnove sadržaja u dvorištu vrtića za potrebe teta i najmlađih.

Nakon predstavljanja Projekta obnove i izgradnje komunalne infrastrukture u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica raste interes za proizvodima goričkih strukovnjaka.”, objašnjavaju iz GČ Hrvatski velikani.

Cilj sastanka ravnateljice vrtića Sandrom Crnić i predstavnika Vijeća gradske četvrti predsjednika Zorana Lovrića i potpredsjednice Ivane Mlinar bio je staviti se na raspolaganje svim javnim ustanovama na našem području. Zaključeno je kako će DV Žirek biti uključen u treću fazu Projekta te će prva isporuka klupa i stolova biti montirana upravo tamo.

“Nekoliko je razloga za to, ali treba izdvojiti da su susjedi Srednjoj strukovnoj školi, a i buduće su to generacije strukovnjaka. Ujedno zahvaljujemo i Uredu gradonačelnika što je podržao idejni projekt našeg Vijeća s kojim nastavljamo i ovu godinu!”, zaključuju.