Home Izdvojeno Danas mali fašnik i predstavljanje grupa, parova i individualnih maski

Danas mali fašnik i predstavljanje grupa, parova i individualnih maski

Osim fašničke ponude krafni i pića, oko šatora u parku se nalaze i brojni zabavni sadržaji za djecu i najmlađe

PODIJELITE

Stigao je već i drugi, ujedno i zadnji dan 111. Turopoljskog fašnika. Danas je na redu predstavljanje predškolskih, školskih i individualnih grupa. Predškolske grupe već su se predstavile javnosti, a od 13 sati počinje predstavljanje školskih grupa.

Predškolskih je grupa šest, školskih devet, a za parove, i individualne maske još uvijek traju prijave u šatoru pa broj još uvijek nije poznat. “Mali fašnik već 22 godine odgaja Velikogoričane s ciljem da poštujemo svoju tradiciju i da je sačuvamo te da znamo što je Fašnik. Kroz 22 godine je puno generacija prošlo kroz mali fašnik. Trud i rad odgajatelja u pripremi fašničkih maski i nastupa definitivno bilježi svoje plodove i ove godine.”, rekla nam je Milada Mesarić, ravnateljica Turističke zajednice Velika Gorica.

U programu je danas predstavljanje školskih grupa i u 15 sati predstavljanje pojedinačnih maski, parova i skupina te proglašenja pobjednika nakon svake kategorije. Osim fašničke ponude krafni i pića, oko šatora u parku Franje Tuđmana nalaze se brojni zabavni sadržaji za djecu i najmlađe kao što su slatkiši, lunapark te dvorac na napuhavanje.