Home Crna Kronika S 2,15 promila prvo prouzročio prometnu, a onda završio na triježnjenju

S 2,15 promila prvo prouzročio prometnu, a onda završio na triježnjenju

Provedene su policijske akcije 'Alkohol i opojne droge' i 'Brzina'

PODIJELITE

Kroz vikend su na području Policijske uprave Zagrebačke provedene akcije ‘Alkohol i opojne droge’ i ‘Brzina’ kroz koju je utvrđeno 13 ciljanih prekršaja prekoračenja brzine te vožnje pod utjecajem alkohola. Uz to je utvrđeno još 17 prekršaja.

Dogodila se i prometna nesreća u nedjelju u 01:05 sati. “Muškarac starosti 23 godine upravljao je osobnim automobilom, a kretao se južnim kolnikom Zagrebačke ulice u mjestu Velika Mlaka u smjeru jugoistoka. Dolaskom za oko 180 metara južnije od Benzinske postaje INA-JUG sudjelovao je u prometnoj nesreći sa materijalnom štetom, a upravljao vozilom pod utjecajem alkohola dok je  u organizmu imao 2,15 g/kg alkohola.”, navode iz policije.

Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola i smješten je u posebnu prostoriju policijske postaje do otriježnjenja i protiv istog je podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.

Osim ove, u vrijeme provođenja akcije dogodile su se dvije prometne nesreće sa materijalnom štetom, od toga jedna s ozlijeđenom osobom koja je zadobila lake tjelesne ozljede.