Home Izdvojeno Branimir Lozej novi predsjednik OK Gorice

Branimir Lozej novi predsjednik OK Gorice

PODIJELITE

Nakon što su prošlog mjeseca članovi Uprave OK Gorice na čelu s predsjednikom Domagojem Oštrićem dali neopozive ostavke, na sinoćnjoj izvanrednoj sjednici klub je izabrao novo vodstvo.

Dosadašnji glasnogovornik odbojkaša Gorice, Branimir Lozej (na fotografiji u sredini), izabran je za predsjednika tog goričkog kluba na mandat od četiri godine. Novi potpredsjednik je Ivan Šulc (lijevo), a tajnik Filip Dumbović (desno).

lozej

aa– Prva dužnost nove Uprave sastanci su s čelnicima Grada, ali i Zajednice sportskih Udruga Velike Gorice kako bi se dogovorio iznos sredstava koji će klub dobiti ove godine. S druge strane, sve suradnje koje su dogovorili bivši članovi Uprave i dalje su aktualne. Tako će u što skorije vrijeme nova Uprava odraditi razgovore sa Školom odbojke Gorice kako bi se naša suradnja nastavila, ali i proširila. Potrebno je reći kako je OK Gorica Školi odbojke Gorice u prethodnom tjednu osigurala 15 lopti za treniranje koje im je dala na korištenje – stoji u priopćenju predsjednika Lozeja, koji ističe kako je nova Uprava pred sebe stavila iznimno zahtjevan posao traženja sponzora.

– On bi klubu trebao omogućiti nesmetanu sportsku djelatnost pomoću kojeg će ostvariti ciljeve te ispuniti njegovu viziju. Naime, već je sada osigurana 1.A liga i sljedeće sezone, a trenutačno je klub u vrlo dobrom položaju da osigura i prvu jakosnu skupinu u sezoni 2015./2016. Također pred ulazak smo u doigravanje za prvaka Hrvatske, a upravo je zbog svih igračkih uspjeha još i veća odgovornost koju su članovi nove Uprave preuzeli na sebe – ističe Lozej, pozivajući sve ljude dobre volje da pomognu klubu koji se nalazi u financijskim poteškoćama.