Home Kultura Davor i Anđela Rostuhar sa svojim pričama o ljubavi oko svijeta stižu...

Davor i Anđela Rostuhar sa svojim pričama o ljubavi oko svijeta stižu u Goricu

U trideset zemalja razgovarali su sa preko 200 ljudi, a sada svima nama donose njihove priče. Autori će imati gostovanje nakon projekcije dokumentarnog filma.

PODIJELITE
Foto: YouTube / Davor Rostuhar

Anđela i Davor Rostuhar u Velikoj Gorici će održati projekciju dokumentarnog filma “Ljubav oko svijeta” uz gostovanje. Ovaj bračni par je zbog zajedničke ljubavi i strasti prema putovanju pretvorio svoj medeni mjesec u istraživanje koje je prošlo šest kontinenata i trideset zemalja.

Na svom pohodu razgovarali su sa više od dvije stotine ljudi kojima su postavljali isti set pitanja o ljubavi i njezinom značenju. Od prikupljenog filmskog materijala autorski par Anđela i Davor Rostuhar složili su dokumentarni kolaž nazvan Ljubav oko svijeta koji nam donosi ljubavna i životna iskustva trideset i tri para, točnije, životnim zajednicama. Radi se uglavnom o intervjuima s ljudima iz različitih geografskih, kulturnih, ekonomskih i političkih sredina, kao i seksualnih opredjeljenja i kontekstā.

Nakon uživanja u dokumentarnim videozapisima o ljubavi i braku, izazovima i borbama te usponima i padovima, posjetitelji će moći uživo poslušati autore filma i postavljati im pitanja, a ispred dvorane bit će postavljena izložba fotografija snimljenih na njihovom godinu dana dugom putovanju svijetom.

Cijena ulaznice kinoprojekcije i predavanja je 30,00 kuna. Projekcija će se održati 21. rujna u 20 sati.