Home Sport “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” osvojio nove tri medalje na 2. Kupu Hrvatske

“Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” osvojio nove tri medalje na 2. Kupu Hrvatske

Ovi rezultati pokazatelji su velikog truda koji ulažu natjecatelji i njihovi treneri, a pred njima su još tri natjecanja do kraja godine

PODIJELITE
U nedjelju, 31. listopada održan je drugi Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock and rollu. Natjecanje se održalo u Slavonskom Brodu, a naš se s natjecanja vratio bogatiji za 3 medalje.
Zbog epidemiološke situacije natjecanja se nisu smjela održavati skoro dvije godine te je ovo tek drugo natjecanje u ovoj godini.
Zlatnu medalju osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je druga uzastopna medalja za 1. mjesto.
Srebrnu medalju osvojila je formacija “Mustre” u kategoriji Velike formacije 1. Curama iz formacije je ovo također druga uzastopna srebrna medalja. Srebrnu medalju osvojile su i cure iz formacije “Bubblegum” u kategoriji Ženskih juniorskih formacija.
Na natjecanju je nastupila i formacija “Spirit” koja je zauzela 4. mjesto u kategoriji Velike formacije 1 te formacija “Butterfly” koja je zauzela 7.mjesto u finalu Malih formacija 2.
– Ovi rezultati pokazatelji su velikog truda koji ulažu natjecatelji i njihovi treneri, a pred njima su još tri natjecanja do kraja godine. Jedno od tih natjecanja je i ono najvažnije u sezoni, a to je Prvenstvo Republike Hrvatske koje se treba održati ovog prosinca u Zagrebu – kazali su.
Natjecateljima želimo puno sreće i da se vrate s natjecanja s još više medalja, a svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.