Home Rekreacija Akrobatski rock’n’roll klub Gorica ima državne prvake u tri kategorije!

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica ima državne prvake u tri kategorije!

Klub je primio i posebno priznanje za doprinos i zasluge u organizaciji

PODIJELITE

Jučer, 28. svibnja se održalo 30. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock and rollu na kojem je sudjelovao velikogorički klub “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica”. S natjecanja su se vratili s odličnim rezultatima i čak pet medalja te su državni prvaci u tri kategorije!

Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima. Državne prvakinje su i djevojke iz formacije „Mustre“ koje su se natjecale u kategoriji Velike formacije 1. Par koji čine Leona Hrvačić i David Kovač su također državni prvaci u kategoriji Mini ,a ovo im je prva medalja u njihovoj plesačkoj karijeri!

Brončanu medalju osvojila je formacija “Butterfly” u kategoriji Male formacije 2, a broncu je osvojila i formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije. Ovo je najtrofejnija formacija u klubu, a mogu se pohvaliti i s medaljama s oba kupa Republike Hrvatske u 2022.

Najmlađoj formaciji u klubu pod imenom „Pahuljice“ medalja i postolje su izbjegli za par bodova, a natjecanje su završile na fantastičnom 4. mjestu.

ARRK Gorica je na natjecanju primio i posebno priznanje za doprinos i zasluge u organizaciji Prvenstva Republike Hrvatske 2014. i 2019. godine. “Malo je reći da su ovo priznanje i sve osvojene medalje, kako na ovom turniru tako i na turnirima kroz cijelu godinu, pokazatelji velikog truda koji ulažu treneri, natjecatelji i njihovi roditelji.”, govore iz kluba.

Pred natjecateljima je još jedan turnir u lipnju u Zagrebu nakon kojeg slijedi ljetna stanka i pripreme za nadolazeće turnire. Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932.