Home Vijesti Akcijski ‘Jiu Jitsu’ i horor ‘Gost’ od sutra u goričkom kinu

Akcijski ‘Jiu Jitsu’ i horor ‘Gost’ od sutra u goričkom kinu

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica

PODIJELITE

Od sutra se u gradskom kinu prikazuju nova dva filmska naslova. Riječ je o mističnom hororu Gost i akcijskoj uspješnici Jiu Jitsu, s poznatim glumačkim imenima koje utjelovljuju likove.

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

Jiu Jitsu

Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora se sukobiti s izvanzemaljcima i boriti za Zemlju. Tisućama godina ti su borci poštivali nepisani dogovor i igrali po pravilima, no stvari se mijenjaju. Jedan od zemaljskih boraca, Jake, odbija se boriti s nepobjedivim vođom izvanzemaljaca zbog čega dolazi do sveopćeg kaosa.

Raspored prikazivanja:

  • 4., 6., 8. i 10. veljače u 20 sati
  • 5., 7., i 9. veljače u 18 sati

Gost

Radnja ovog napetog horora prati veselu ekipu koja se preko čuvenog Zoom-a redovito čuje i razmjenjuje iskustva za vrijeme pandemije koronavirusa. Dugogodišnje prijateljice tako jednom prilikom dogovaraju konferencijski poziv s vidovnjakinjom, jer kako drugačije razdrmati monotoni karantenski život u kojem je jedina zabava i druženje s prijateljima zapravo razgovor putem konferencijskog poziva. Naravno, kad djevojke shvate da se još neko priključio njihovom Zoom pozivu, već je prekasno.

Raspored prikazivanja:

  • 4., 6., 8. i 10. veljače u 18 sati
  • 5., 7., i 9. veljače u 20 sati

Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, sutra prijepodne za oba naslova biti će otvorene nagradne igre. Dijelit se po dvije ulaznice za oba naslova, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu!