Home Izdvojeno 113. Turopoljski fašnik uz druženje pod maskama, koncert grupe Psihomodo Pop i...

113. Turopoljski fašnik uz druženje pod maskama, koncert grupe Psihomodo Pop i nagradnjaču!

Iako će i ove godine izostati fašnička povorka i tradicionalni Mali fašnik u Parku dr. Franje Tuđmana, to ne znači da se svejedno nećete imati prilike ludo zabaviti... Donosimo detalje!

PODIJELITE

Opako nam se bliži 113. Turopoljski fašnik, znate li što to znači? Nabavite maske koje odgovaraju vašem karakteru ili se pak zamaskirajte u omiljene likove iz bajki, a možda i horora, jer bit će prilike da se odlično zabavite bez obzira na pandemiju!

Turopoljski fašnik već više od jednog stoljeća svake zime uveseljava stanovnike Turopolja i Velike Gorice. U ludo karnevalsko vrijeme zabavljaju nas maskote Turopoljskog fašnika; Pajcek, Luk i Žir, Princ Fašnik i ljupka fašnička Princeza.

Iako će i ove godine zbog situacije s koronom nažalost proći bez svima omiljene fašničke povorke i tradicionalnog Malog fašnika u Parku dr. Franje Tuđmana, to ne znači da se svejedno nećemo imati prilike ludo zabaviti, nasmijati, opustiti i zamaškariti – ali onak za prav’.

Evo što vas sve očekuje

U petak 4.veljače, s početkom u 10 sati kod Muzeja Turopolja preuzimaju se ključevi Grada nakon čega slijedi proglašenje Fašničke Republike.

Potom, u subotu 26.veljače, od 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana očekuje vas zabavni program uz fašničke bendove, druženje pod maskama i suđenje Princu Fašniku. Kao šećer na kraju subotnje večeri, u 20 sati u naš grad dolazi ni više ni manje nego – Psihomodo Pop!

– Ništa FFP2, 3 i ostale šifre… na naš Fašnik primamo samo maske superjunaka, princeza i vila, maca i bubamara… Kako fašničko veselje ne bi minulo, od 4. veljače pa sve do 1. ožujka imat ćete prilike zaigrati nagradnu igru na Facebook profilu Turopoljski fašnik:”Pronađi maskotu, okini fotku”. Uskoro donosimo više detalja i o ovoj igri zato… STAY TUNED – poručuje ekipa Turopoljskog fašnika.

“Fašnik nam dolazi! Korona prolazi?? 
Dosta je bilo ovog izvanrednog stanja, da prostite sranja.
Mi imamo cjepivo za sve muke i to nadohvat ruke.
Prva doza smeha, druga veselja i krafnu ko booster fašničkih želja
Naše su mjere na snazi od 4. veljače, ko bu se veselil s nama?”