Home Vijesti VEGORA organizira online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje...

VEGORA organizira online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“

Sudjelovanje je besplatno, a evo kako se prijaviti...

PODIJELITE

U sklopu EU projekta Poduzetnički info razvojna agencija VEGORA online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“.

Majstorski ispit je državno priznati ispit, a majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja, te veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

– Cilj ovog događanja je potencijalnim i postojećim poduzetnicima objasniti osnovne karakteristike obrta, paušalnog oporezivanja obrta, uvjeta za polaganje majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti. Osim toga,  polaznicima će se prenijeti  iskustva  obrtnika koji su polagali majstorski ispit i/ili ispita o stručnoj osposobljenosti – pojašnjavaju iz VEGORA-e.

Skup će se održati online dana 03. veljače u 12:00 sati u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb i ovim putem iz VEGORA-e pozivaju sve zainteresirane da se prijave OVDJE.

Obzirom da se događaj organizira i financira u sklopu projekta “Poduzetnički info”, sudjelovanje je besplatno.