Home Gospodarstvo Županija daje subvencije za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice

Županija daje subvencije za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice

PODIJELITE

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 3.150.000 kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva u 2015. godini. Natječaj je otvoren do 20. svibnja, a prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove koje imaju sjedište na području Zagrebačke županije te prijavljuju projekt koji se realizira na području Zagrebačke županije.

Autotim

– Subvencije će se dodjeljivati za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice, dok će se kapitalne pomoći dodjeljivati za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti – kažu iz Županije, pozivajući sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 20. svibnja 2015. godine.

– Kako bi zainteresiranim poduzetnicima olakšali postupak prijave na natječaj, Upravni odjel za gospodarstvo održat će javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije u petak, 8. svibnja te u ponedjeljak, 18. svibnja od 9:00 do 11:30 sati – dodali su iz Županije.