Home Izdvojeno ZET-ovi autobusi voze samo do Velikog Polja. Za ulaz treba imati kartu...

ZET-ovi autobusi voze samo do Velikog Polja. Za ulaz treba imati kartu i propusnicu

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Po društvenim mrežama smo vidjeli mnogo komentara zabrinutih građana o tome kako organizirani ZET-ovi autobusi nažalost ne voze na području Velike Gorice. Kako saznajemo iz njihove službe, posljednja stanica u smjeru iz Zagreba do Velike Gorice je Veliko Polje gdje se autobus i okreće. Za tu liniju sada postoji i poseban vozni red koji se može pronaći na njihovim službenim stranicama.

Ujedno smo pitali kakva je procedura s propusnicama te može li se voziti netko bez propusnice. “Kada se ulazi u autobus treba se vozaču pokazati karta ili pokaz i propusnica. Tek tada osoba može ući u autobus i koristiti organizirani javni prijevoz.” Ovo znači da putnici i dalje moraju imati važeću voznu kartu.

Kako nam navode iz Stožera civilne zaštite Velika Gorica, upoznati su s tim problemom no on, nažalost, nije u njihovoj već višoj nadležnosti. Apelirali su na službe i poslali dopis s željom da se situacija za građane Velike Gorice popravi i omogući prijevoz. O svim informacijama građani će biti pravovremeno obaviješteni.