Home Gospodarstvo Zapošljavat će se 192 pomoćnika u nastavi, evo kako se prijaviti

Zapošljavat će se 192 pomoćnika u nastavi, evo kako se prijaviti

Projektom "Prsten potpore" su predviđeni odabir, edukacija i zapošljavanje osoba

PODIJELITE
Foto: Arhiva

I ove godine se u sklopu projekta “Prsten potpore” omogućava zapošljavanje pomoćnika u nastavi te stručnog komunikacijskog posrednika za rad s učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama. Ove godine je otvoren Javni poziv za zapošljavanje 192 pomoćnika i jednog stručnog posrednika.

Projektom su predviđeni odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednik zaposlit će se u 30 osnovnih i 8 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija na nepuno radno vrijeme (minimalno 20, maksimalno 35 sati tjedno) ili puno radno vrijeme.

Natječajni postupak provodit će škole koje na svojim web-stranicama objavljuju Natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2022./2023. i provode selekciju kandidata. Popis škola-partnera projekta i Javni poziv možete pronaći ovdje. Više o prijavama te popis škola možete pronaći ovdje.