Home Najave U kino stiže nagrađivani film Nine Violić “Baci se na pod”

U kino stiže nagrađivani film Nine Violić “Baci se na pod”

Film nudi trostruki pogled na istu situaciju – zadnjih pola sata zajedničkog života i braka jedne obitelji

PODIJELITE
Foto: Screenshot

U Velikogorička kina od ovog četvrtka stiže film ‘Baci se na pod’ Nine Violić koji je osvojio 15. Festival mediteranskog filma u Splitu. Riječ je o obiteljskoj drami u kojoj glavne uloge imaju Goran Bogdan, Nina Violić, Bruno Frketić Bajić te Lee Delong. “Baci se na pod” je dugoočekivani dugometražni filmski prvijenac riječke glumice i redateljice koji u nešto više od sedamdeset minuta nudi trostruki pogled na istu situaciju – zadnjih pola sata zajedničkog života i braka jedne obitelji.

Evo i opisa filma: Posljednji trenuci zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji. Dok se roditelji bave zamjeranjima i prebacivanjem krivnje, njihov šestogodišnji sin svoj svijet gradi kroz igru. Svatko ima svoju istinu, u čiju ćete povjerovati?

“Ovo je film koji bi mogao biti terapija. Svaki dan kad je nešto loše – pogledati i neopterećeno donijeti odluku za dalje. Nina Violić napravila je remek-djelo koje morate pogledati.” opisuje film novinar Saša Drinić

Film će se prikazati 07.07. u 19 sati, cijena ulaznice je 25 kuna. “Baci se na pod” će biti prikazan i u nacionalnom programu ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala te u programu Vukovarskog filmskog festivala koji se održavaju u srpnju.