Home Izdvojeno Vozila Civilne zaštite u ophodnji gradom

Vozila Civilne zaštite u ophodnji gradom

Na snazi je zabrana okupljanja, a sve građane koje zateknu- upozorit će

PODIJELITE

Kako javljaju iz Stožera Civilne zaštite Velika Gorica, na našim prometnicama uz policiju, u ophodnji su i vozila civilne zaštite zbog upozoravanja građana na zabranu okupljanja.

Podsjetimo, zbog važnosti održavanja distance među ljudima kako bi se spriječilo širenje koronavirusa Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o strogom ograničavanju zadržavanja na ulicama, trgovima, parkovima i svim ostalim javnim površinama. Zbog  jutrošnjeg potresa, a prema tada važećim preporukama dežurnih službi građani su danas izašli u parkove, zelene površine i parkirališta, u strahu od ponavljanja potresa. Prema najnovijim informacijama ništa u gradu Velikoj Gorici nije stradalo, a građanima je preporučeno da se vrate svojim domovima.

I dalje su na snazi ostale mjere zabrane, a uz javna okupljanja, to se odnosi i na zabranu rada ugostiteljskih i nekih uslužnih djelatnosti, ne vozi javni prijevoz, a ograničen je i rad trgovina. I dalje je preporučena distanca građanima od dva metra, te je zabranjen fizički kontakt i preporučljiva učestalija higijena.