Home Izdvojeno Vijećnici Općine Pokupsko odabrali predsjednike i članove Vijeća, komisije i odbora

Vijećnici Općine Pokupsko odabrali predsjednike i članove Vijeća, komisije i odbora

Održana je konstituirajuća sjednica 18. lipnja kojom su odabrani članovi Mandatne komisije, Odbor za izbor i imenovanja, Odbor za statut, poslovnik i propise te predsjednik i potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Pokupsko.

PODIJELITE
Foto: Arhiva

U Općini Pokupsko održana je konstituirajuća sjednica 18. lipnja kojom su odabrani članovi Mandatne komisije, Odbor za izbor i imenovanja, Odbor za statut, poslovnik i propise te predsjednik i potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Pokupsko.

Predsjedništvo Općinskog vijeća

Miroslav Lukinić je u ime vijećnika HDZ-a Općine Pokupsko za predsjednika predložio Stjepana Sučeca, a pismeni prijedlog je potvrđen potpisom trećine vijećnika. Drugih prijedloga nije bilo. Sučec je izabran s devet glasova za.

Za potpredsjenike su bili predloženi Josip Mareković i Ivan Skender (HDZ) te Martina Popovčić (Kandidacijska lista grupe birača). Za potpredsjednike su izabrani Josip Mareković i Ivan Skender sa šest glasova za i tri suzdržana.

Mandatna komisija

Za predsjednika Mandatne komisije odabran je Miroslav Lukinić, Krunoslav Grabovac i Josip Mareković za članove sa šest glasova za i tri suzdržana. Mandat su dobili Stjepan Sučec, Miroslav Lukinić, Josip Mareković, Ivan Skender, Mirko Banić, Krunoslav Grahovac, Martina Popovčić, Milan Antolović i Danica Muža.

Odbori

Odbor za izbor i imenovanja za predsjednika ima Josipa Marekovića, a članove Ivana Skendera i Mirka Banića sa šest glasova za i tri suzdržana. Obor za Statut, Poslovnik i propise za predsjednika ima Krunoslava Grahovca, a za članove Mirka Banića i Ivana Skendera sa šest glasova za i tri suzdržana.

Zapisnik sa Sjednice te Odluke možete pronaći OVDJE.