Home Izdvojeno VEGORA poziva: Postanite poslodavac kod kojeg svi žele raditi

VEGORA poziva: Postanite poslodavac kod kojeg svi žele raditi

Besplatnu radionicu će održati Ivana Conjar, a proći će više od pet vrlo važnih tema

PODIJELITE
Foto: Arhiva / Ilustracija

Razvojna agencija Velike Gorice, VEGORA, organizira radionicu na kojoj imate priliku saznati kako motivirati svoje radnike. “Želite li pronaći idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgraditi uspješan tim i poboljšati radnu učinkovitost, znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi, ovo je idealna prilika za vas.”, navode iz VEGORE.

Radionica „Poslodavac kod kojeg svi žele raditi – zapošljavanje i motiviranje zaposlenika“, dio je projekta “Poduzetnički info” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sudjelovanje na radionici je bez naknade, a namijenjena je svima koji žele naučiti kako motivirati i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove.

Polaznici će imati priliku informirati se o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati u firmi tako da se postigne obostrano zadovoljstvo.

Radionicu će držati Ivana Conjar, a ovo su teme koje će se obraditi:

• alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti
• idealan posao za određeni tip osobnosti
• profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto
• motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti
• kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu
• kako graditi uspješan tim

Radionica će trajati šest sati od čega je tri sata teorijskog izlaganja, a tri sata praktičnog rada. Vrijeme održavanja radionice je 5. studenoga s početkom u 9 sati. Lokacija je Pučko otvoreno učilište Velika Gorica.

Da biste sudjelovali, potrebna je prijava na mail info@vegora.hr zbog specifičnih epidemioloških uvjeta.