Home Crna Kronika Ukrao viličara i odvezao se njime u susjedno selo

Ukrao viličara i odvezao se njime u susjedno selo

PODIJELITE

Između 8. i 10. lipnja u Velikoj Mlaki nepoznati počinitelj ušao je u ograđeni skladišni prostor jedne zagrebačke firme. Obio je metalna vrata, ušao u samo skladište, pronašao ključ viličara te se odvezao njime u Donju Lomnicu. Stroj je pronađen i vraćen vlasniku.

Koliko je važno zaključavati kuću, čak i kada ste u njoj, govori još jedan primjer krađe koji se dogodio dok je vlasnik bio u kući. U srijedu 13. lipnja između 11 i 11.30 sati, nepoznati počinitelj ušao je otključanu kuću u Velikoj Gorici, pronašao 300 kuna u prizemlju i ukrao ih te se udaljio u nepoznatom smjeru. U isto vrijeme, vlasnik kuće, 66-godišnjak, bio je na prvom katu kuće, ni ne sluteći da lopov iskorištava njegovu nepažnju.

U srijedu 13. lipnja između 12 i 13 sati, u Velikoj Gorici u Karlovačkoj ulici, nepoznati počinitelj prišao je balkonskim vratima s dvorišne strane kuće, provalio u unutrašnjost, no ništa nije ukrao.

U proteklih tjedan dana policija je imala tri zaplijene opojnih droga. Dvije su bile 9. lipnja u Cvjetnom naselju, a jedna 12. lipnja na Trgu Stjepana Radića. U sva tri slučaja radi se o zaplijeni manjih količina marihuane, a protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Velikoj Gorici.