Home Crna Kronika U naletu motocikla na automobil u Vukovini ozlijeđen 40-godišnjak

U naletu motocikla na automobil u Vukovini ozlijeđen 40-godišnjak

PODIJELITE
Foto: ilustracija

Jučer oko 11 sati u blizini crkve u Vukovini došlo je do sudara motocikla i osobnog automobila u kojemu je ozlijeđen 40-godišnjak.

Prema izvještaju Policijske postaje Velika Gorica izgleda da je vozač Mercedesa, koji je vozio bez vozačke dozvole, naglo pokušao skrenuti ulijevo, a da ga je u isto vrijeme vozač Honde pokušavao preteći. U naletu na automobil, vozač motocikla je lakše ozlijeđen.

“Dojava je zaprimljena u 11:20 sati. Automobilom marke Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak prije položenog vozačkog ispita odnosno stjecanja prava upravljanja osobnim automobilom. Kretao se je Starom cestom u Vukovini u smjeru sjeverozapad.

Dolaskom do kućnog broja 8 započeo je skretanje ulijevo preko pune linije a da se prije nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, kada je na njega naletio motocikl marke Honda sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak.

Motociklist se je kretao u istom pravcu sjeverozapad iza automobila, te ga je pokušao preteći preko uzdužne linije. Dolaskom na očevid, na mjestu događaja su zatečena oba sudionika. 40-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede”, javlja zagrebačka policija.