Home Vijesti Tri nova naslova na goričkom filmskom platnu: animirani, akcijska komedija ili triler...

Tri nova naslova na goričkom filmskom platnu: animirani, akcijska komedija ili triler – birajte!

U tijeku je nagradna igra za sva tri filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice

PODIJELITE

Na goričko filmsko platno ovoga tjedna stižu čak tri nova filmska naslova. Riječ je o animiranom filmu ‘Ainbo-Dobri duh Amazone’, trileru ‘Oni koji mi žele smrt’ i akcijskoj komediji ‘Hollywoodska prevara’. U nastavku donosimo kratke isječke te raspored projekcija za navedene naslove…

Ainbo – Dobri duh Amazone

AINBO je edukativna, ekološka priča puna ljubavi, ispričana iz srca autohtonih ljudi koji su živjeli u amazonskoj prašumi i njihovoj borbi za zaštitu svoje zemlje. To je priča o djevojčici koja se rodila i odrasla u najdubljoj džungli Amazone u selu Colonia. Jednog dana otkrije da je njezina zemlja ugrožena i shvati da na svijetu postoje i drugi ljudi, osim njezinih. Koristeći pomoć svojih duhovnih vodiča, kreće na put tražeći pomoć od najmoćnije Majke Duha Amazone, Kornjače “Motelo Mama”, te pokušava spriječiti devastaciju svog zavičaja.

Raspored prikazivanja: od četvrtka 6. svibnja do utorka 11. svibnja u 18.00 sati

Oni koji mi žele smrt

Film govori o maloljetnom dječaku koji nakon što postane svjedokom brutalnog ubojstva, ulazi u sustav zaštite svjedoka i izdan mu je novi, lažni identitet. Skriven je u kampu za problematične tinejdžere u prirodi. Ubojice odgovorne za ubojstvo, u lovu su na njega…

Raspored prikazivanja: 6., 8. i 10. svibnja u 20.00 sati

Hollywoodska prevara

Max Barber je hollywoodski producent niskobudžetnih filmova koji će napraviti ili reći sve samo da uspije snimiti svoj film. Njegov posljednji film propada u kinima i ostavlja ga u dugovima prema zloglasnom mafijašu Reggieu koji mu prijeti ubojstvom. U isto vrijeme, ostarjela zvijezda filmova, Duke Montana razmišlja o samoubojstvu. Dani slave su daleko iza njega i više ne vidi smisao života. Spletom okolnosti Max saznaje kako, u slučaju pogibije glavnog glumca na setu koji je osiguran, producentima ostaje novac od osiguranja. U tome vidi sjajnu priliku te odluči snimiti novi film u kojem će mu glavni glumac biti nitko drugi do Duke Montana.

Raspored prikazivanja: 7., 9. i 11. svibnja u 20.00 sati

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

No to nije sve! Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, u tijeku je nagradna igra za oba filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i zaigrajte, možda baš vi budete sretne ruke!