Home Izdvojeno Tražite zabavu za petak? Skoknite do Buševca na vino, ribice i film

Tražite zabavu za petak? Skoknite do Buševca na vino, ribice i film

Za sve one koji još nisu otišli na more ili uopće neće vidjeti plavi Jadran ove godine donose dašak Mediterana u Buševec

PODIJELITE

Ako tražite dobru zabavu za petak, skoknite do Buševca. U centru mjesta održat će se nastavak manifestacije “Buš Kuš”, ljeto u Buševcu”, uz bogat program. Domaćini, OSS Buševec pripremili su finu hranu i piće te dobru zabavu uz filmove.

Sutra, 29.7. vas u Buševcu čekaju ribice i vino vinarije Braje s Plešivice, a na kino platnu ovoga je puta francuska komedija Badman- super tko. “Za sve one koji još nisu otišli na more ili uopće neće vidjeti plavi Jadran ove godine, donosimo dašak Mediterana u Buševec, slane ribice i odličnu kapljicu vinarije Braje sa Plešivice. Sivi pinot, crni pinot, crveni vetlinac, portugizec ili rizling su sorte koje ćete moći probati uz ribice, a sve ćemo to začiniti odličnom Francuskom komedijom”, poručuju iz Ogranka.

Uz zabavu u petak, organizirana je i besplatna zabava za klince koji će u nedjelju u 11 sati moći pogledati crtić u dvorani. Manifestacija se organizira u sklopu programa “Kultura za velike i male” koji je realiziran uz pomoć Ministarstva kulture i Zagrebačke županije.