Home Crna Kronika Traže se svjedoci prometnih nesreća u Velikoj Mlaki

Traže se svjedoci prometnih nesreća u Velikoj Mlaki

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

U utorak, 31. listopada, oko 14.20 sati u Velikoj Mlaki dogodila se prometna nesreća u kojoj je 45-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka, vozeći Zagrebačkom ulicom u smjeru sjeverozapada.

Ulaskom u raskrižje s Industrijskom ulicom, na kojemu se promet upravlja semaforima, naletjela je na desnu bočnu stranu osobnog automobila marke Ford Ka zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnjak, a kretao se Industrijskom ulicom u smjeru sjeveroistoka. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije osobe.

– Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, tj. tko je od sudionika ušao u raskrižje dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6221-144  ili 192 – priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Okolnosti još jedne prometne nesreće u Velikoj Mlaki nisu poznati policiji. Nesreća se dogodila u petak, 20. listopada oko 22.15 sati kada je 40-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Nissan Micra zagrebačkih registracijskih oznaka Zagrebačkom ulicom u smjeru sjeverozapada. Dolaskom na raskrižje s Industrijskom ulicom na kojemu se promet upravlja semaforima, prednjim dijelom vozila naletio je na bočnu stranu osobnog automobila marke Audi A3 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak krećući se u smjeru sjeveroistoka.

Iz PUZ-a pozivaju svjedoke ove prometne nesreća da im se jave na 01/6221-144  ili 192 kako bi se utvrdilo tko je od sudionika ušao u raskrižje dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo.