Home Vijesti Sretan završetak: Stari pas od 14 godina došetao od Ivanje Reke sve...

Sretan završetak: Stari pas od 14 godina došetao od Ivanje Reke sve do Ščitarjeva

Slabo vidi, slabo čuje i teško hoda, ali je, izgleda, prevalio put od oko 30 kilometara

PODIJELITE
Foto: Sklonište za životinje Velika Gorica

Sklonište za životinje Velika Gorica nedavno je, za promjenu, doživjelo sretan završetak jedne priče, a glavni lik bio je pas po imenu Max. Max je jedan slatki starac, pas od 14 godina kojeg su pronašli u Šiljakovini. Dragi ljudi koji rade u kafiću u Ščitarjevu nisu okrenuli glavu od njega već su ga pozvali i zapravo ga time spasili.

Sve to ne bi bilo toliko nevjerojatno da Max, 14-godišnji pas, nije došao iz Ivanje Reke sve do Ščitarjeva. “Kako je deda od 14 godina stigao, samo on zna, a nije nam u stanju reći. Možemo samo reći da se jako razveselio svojim vlasnicima, a i oni njemu. Po grupama su tražili svog psa koji već slabo čuje, vidi, a i hoda.”, pišu iz Skloništa.

Zahvaljujući suradnji s “Caffe barom Stari Rim” u Ščitarjevu i ljubaznim ljudima koji tamo rade, Max je danas ponovno u svojem domu.

Ova priča podsjeća sve vlasnike kućnih ljubimaca da čuvaju i paze na svoje pse, osobito one koji su već u godinama. Važno je osigurati da naši vjerni prijatelji dožive svoju starost i zadnje dane u toplini doma, gdje i zaslužuju biti. Ovaj put, zahvaljujući ljubaznim ljudima, Max je doživio sretan završetak svoje avanture i ponovno uživa u domu svojih vlasnika. Sretan put, Max!