Home Kultura Narcizam u fokusu: Predstavljanje knjige ‘Ja, pa ja i opet ja!’ Josipe...

Narcizam u fokusu: Predstavljanje knjige ‘Ja, pa ja i opet ja!’ Josipe Pavičić

U knjizi možete naučiti kako prepoznati "narcisa", ali i kako se iscijeliti nakon što izađu iz naših života

PODIJELITE
Foto: Josipa Pavicic web

Idućeg utorka, 21. studenog, će se u Gradskoj knjižnici Velika Gorica održati predstavljanje knjige “Ja, pa ja i opet ja!” Josipe Pavičić. 

“Ozbiljna epidemija narcisoidnosti, koja u globalnom društvu vlada već neko vrijeme, potaknula je Josipu Pavičić da napiše priručnik Ja, pa ja i opet ja!. Svi smo na neki smo način pogođeni tom epidemijom i nitko od nas nije imun na njezine učinke. Okruženi smo narcisima i nema pravila ni obrasca po kojem ih možemo prepoznati na prvi pogled. I zato će ova knjiga čitateljima biti od velike pomoći.”, pišu iz Gradske knjižnice.

Navode i kako je knjiga ilustrirana istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva. U knjizi također možete naučiti kako prepoznati “narcisa”, ali i kako se iscijeliti ako se s njima previše povežemo.

Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. Dva desetljeća karijere provela je u tiskanim i TV medijima. Autorica je bestselera Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi (2017.), a po njezinoj je knjizi uprizorena istoimena monodrama u kojoj glavnu ulogu igra Daria Lorenci Flatz, prvakinja drame HNK-a. Josipa je ambasadorica udruge Europa Donna Hrvatska, a s knjigom Šest milimetara obišla je više od 170 gradova i mjesta diljem Hrvatske i BiH radi podizanja svijesti o karcinomu dojke, koji je i sama pobijedila. Majka je dvojice sinova.

Predstavljanje počinje u 18 sati.