Home Vijesti Snijeg se nije baš zadržao, ali evo kakvo nas vrijeme čeka

Snijeg se nije baš zadržao, ali evo kakvo nas vrijeme čeka

Zimska služba VG Komunalca je bila spremna i pomno pratila situaciju

PODIJELITE

Pravi nagovještaj zime, prve pahulje snijega ove sezone sinoć su obradovale mnoge Velikogoričane. U kombinaciji s kišom jučer je u kasnim popodnevnim satima sve više ličilo na zimu, a ne na jesen. Dok je snijeg u bregima i Turopolju čak i dosta zabijelio, u gradu i bližoj okolici probudili smo se bez snježnog pokrivača.

Zimska služba VG Komunalca već je jučer bila spremna na terenu i pomno pratila situaciju, no većih intervencija nije bilo. Napominju da stoje na raspolaganju na dežurnom broju 099 6090060.

Veći dio Hrvatske prekrio je snježni pokrivač, barem na kratko, no to nije sve što nas čeka danas i u nadolazećim danima. Kako navode iz DHMZ-a, susnježice i snijega bit će u mnogim krajevima i u nedjelju, iako više u višim područjima. Dan će i dalje biti oblačan, a na snijeg se može računati kroz cijeli dan, više u noći i sutra prijepodne. Temperature će biti niže no jučer, od 0 do 3°C.

Početkom novog tjedna mogli bi napokon vidjeti malo sunca. Bit će hladno, očekuje se spuštanje temperatura kako ovoj sezoni to i priliči.