Home Izdvojeno Prijavite se na 1. Sretnu trku i upoznajte Gorski kotar

Prijavite se na 1. Sretnu trku i upoznajte Gorski kotar

PODIJELITE
Foto: MK Velika Gorica/Arhiva

Maraton klub Velika Gorica organizira 1. Sretnu trku u subotu 22. srpnja. Trka će se održati u selu Gornji Kuti – Brod Moravice u Gorskom kotaru s početkom u 11 sati. Start i cilj su kod lovačkog doma Lazica. Trčat će se četiri različite utrke: glavna utrka na 12 km, utrka vatrogasaca/lovaca na 7,5 km, utrka građana na 7,5 km i nordic walking na 7,5 km.

Svaki sudionik glavne utrke, koji je prijavljen i plati startninu dobiva finišersku medalju i startnu vrećicu u kojoj se nalazi majica s otiskom motiva trke, bon za hranu, osvježavajuće piće i promotivni materijali. U sklopu glavne trke, najboljima u ukupnom poretku (u muškoj i ženskoj kategoriji) bit će dodijeljeni unikatni suveniri s obilježjima Trke, izrađeni od majstora iz goranskog kraja te novčane nagrade.

Nagrađeni će biti i svi sudionici utrke vatrogasaca, lovaca, građana te nordic walking-a koji se također prijave i plate startninu. Dobit će startnu vrećicu u kojoj se nalazi majica s otiskom motiva trke, bon za hranu, osvježavajuće piće i promotivne materijale. U sklopu ovih utrka, najboljima u ukupnom poretku (u muškoj i ženskoj kategoriji) bit će dodijeljeni pehari.

– Za sve sudionike utrke sa zagrebačkog područja bit će osiguran prijevoz do mjesta utrke. Autobus će krenuti u 6 sati i 30 minuta ujutro na autobusnoj stanici pored INA-e u Novom Zagrebu (preko puta Avenue Mall shopping centra). Cijena povratne karte je 60 kuna. Svim natjecateljima osigurana je okrjepa i goranska hrana poslije trke! – rekli su organizatori.

Suorganizator trke je Hrvatska čitaonica sela Gornji Kuti, a pokrovitelji trke su Primorsko Goranska županija i Općina Brod Moravice.

Više o trasi i lokaciji utrke kao i o obilježjima staze, te kako se prijaviti te sve ostale informacije možete pronaći ovdje.